PIZZA PRIMA

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1741 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizza Prima. Meer weten? Ontdek meer

30 sep 2022 om 21:42 Het eten was heerlijk! Bezorgtijd was wat langer.
20 sep 2022 om 20:11 Andere reviews kloppen, je moet lang wachten! 1 uur en 50 minuten. Eten is dan wel lekker, al was het niet echt warm. Voor de prijs is het oké, maar houdt er rekening mee als je besteld.
17 sep 2022 om 22:34 Lekkere pizza en warm.
16 sep 2022 om 21:41 Het eten was weer super en warm, maar we hebben er bijna 2 uur!! op moeten wachten!
8 sep 2022 om 22:38 Heel weinig saus
5 sep 2022 om 21:31 Ik heb om 16uur besteld. Leertijd van 18 uur aangegeven (2 uur zou toch ruim voldoende tijd zijn voor 2 pizza’s en 4 pasta) 18:15 gebeld, onderweg 18:25 ze zijn er bijna 18:40 ze snapten niet waar ze waren ze gingen bellen 18:55 afgeleverd….
5 sep 2022 om 19:59 Waiting more than 2 hours... Can I give back My money?
4 sep 2022 om 15:15 De bestelling zijn allemaal goed En pizza banaan was erg lekker was ook warm Dankjewel
31 aug 2022 om 0:22 Heerlijke pizza. Bezorgtijd duurde langer dan van te voren aangegeven. Pizza was goed warm en knapperig.
30 aug 2022 om 20:41 Had 16:15 besteld voor 17:30. Om 18:00 gebeld waar de bestelling bleef en er werd gezegd nog een paar minuutjes om 18:30 kreeg ik het eindelijk binnen. Aan de pizza zat zeer weinig smaak de champignons en garnalen zeer waterig, tonijn smaakloos.
30 aug 2022 om 10:00 Het heeft ruim twee uur geduurd voor het bezorgen van 1 pizza. Rond 18.55 besteld en om 21.25 ontvangen. Pizza zeer teleurstellend, koud. Service ook teleurstellend want elke keer als ik belde waar hij, was hij "onderweg".
29 aug 2022 om 1:12 eten prima. Bezorging een uur over tijd geleverd.