PIZZA PRIMA

PIZZA PRIMA Prima pizza bij Pizza Prima!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 1708 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizza Prima. Meer weten? Ontdek meer

5 aug 2022 om 21:54 Er stond 80 a 100 minuten wachttijd, maar binnen 30 min stonden ze er!
5 aug 2022 om 10:14 De pizza bodems zijn werkelijk heerlijk. Helaas zullen wij nooit meer bij Prima bestellen. 1,5 - 2,5 (!!!) uur wachten, meerdere keren bellen en steeds maar liegen dat de bezorger onderweg is was na 4 keren bestellen voor ons teveel.
2 aug 2022 om 8:06 Voor de derde keer op rij veelste laat en koude pizzas. Nou ga ik niet gelijk na 10 min bellen. Maar 30 min later wel. Alle 3 de keren waren ze mijn bestelling "vergeten" Geen pizza Prima meer voor mij.
30 jul 2022 om 19:39 Pizza koud en niet smakelijk. Spaghetti met vis van de chef, smakeloos en ik vond slechts twee kleine garnaaltjes. Kortom nooit meer bij pizza Prima, zonde van je geld!
28 jul 2022 om 23:17 Pizza, knoflooksaus en sambal besteld. Smeren ze gewookn zelf sambal op mijn pizza. Zij weten dus hoe heet ik mijn pizza eet. Toen ik vroeg waarom ze de knoflook ook maar niet erop hebben gesmeerd zegt hij dat dat gaat smelten en anders gaat smaken.
27 jul 2022 om 15:29 Denk dat deze zaak omgekeerd werkt eten krijg je koud en drinken krijg je warm denk dat je die eten dan btr in die koelkast van jou kan stoppen
27 jul 2022 om 1:00 Pizza shoarma moet je bij hun niet bestellen, want die hebben ze bijna nooit op voorraad. Dat geldt ook voor knoflook saus,, Ik besteld vooraan bij domino’s!
26 jul 2022 om 21:49 Weer super slecht als je een uur van te voren 4 pizza's besteld en ze komen dan nog ruim een ½ uur te laat. Dan gaat er iets goed mis in de organisatie
26 jul 2022 om 21:36 Na 2,5 uur de pizza koud ontvangen
26 jul 2022 om 20:45 Ik bestel(de) hier best vaak. Nu laatst bij mijn vriend ook besteld: 2 uur gewacht, toen moesten we weg en eten is niet gekomen. Foutje kan gebeuren, dus weer opnieuw besteld op mijn adres: weer op 5 min na 2 uur gewacht. Ik ben er wel klaar mee
26 jul 2022 om 19:49 120 minuten gewacht op een koude pizza! En dat op een dinsdag
26 jul 2022 om 19:27 Pizza was goed warm en lekker