PIZZA PRIMA

PIZZA PRIMA Prima pizza bij Pizza Prima!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1642 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizza Prima. Meer weten? Ontdek meer

17 mei 2022 om 21:02 Pizza was erg lekker! Bezorgtijd belachelijk lang helaas
15 mei 2022 om 20:02 Ik heb pizza besteld om 17:11 uur. Tot nu toe (20:00) heb ik die niet ontvangen. Ik heb wel de pizzeria gebeld om 18:45 uur en gevraagd wanneer de pizza bezorgd z
13 mei 2022 om 21:21 Om 18:³⁰ uur 7 pizza's besteld besteld met bezorgtijd 19:15 .....vanqf 19:³⁸ meerdere keren moeten bellen waar de bestelling bleef.....pas om 20:⁰⁵ werden eindelijk de pizza's bezorgd !!!! Schandalig
11 mei 2022 om 21:40 Duurde meer dan 100 minuten om te bezorgen, pizza lekker zoals altijd maar ga hier niet meer op wachten, erg jammer.
4 mei 2022 om 22:58 Goede pizza, bezorgen duurde alweer meer dan 75 minuten, beetje jammer, verder prima
3 mei 2022 om 19:03 Goede pizza, goede prijs, gratis bezorgen, toppie. Vriendelijke bezorger, wat wil je nog meer.
1 mei 2022 om 20:03 Zoals altijd weer een heerlijke, nee overheerlijke pizza en nog heet bij aankomst. Bestelling een uur eerder geplaatst. Dit keer een kwartiertje ‘te laat’ en dat op een zaterdag. Niks op aan te merken dus.
1 mei 2022 om 18:56 Altijd prima bezorging en service. Helaas nu veel te lang op onze bestelling moeten wachten. Uitdaging om met deze drukte de service als vanouds te houden
28 apr 2022 om 8:53 Veel te laat bezorgd, zonder enige info. Ik belde na anderhalf uur omdat ik nog niets gehoord had. Er werd gezegd: de bestelling gaat met een paar minuten de deur uit. Dit duurde nog een half uur. Dus 2 uur na de geplaatste bestelling. Beetje jammer.
25 apr 2022 om 22:18 Genomineerd voor de aller smerigste pizza/pasta van het universum
22 apr 2022 om 22:47 Eerlijk = eerlijk de wachttijd was lang, maar dat werd keurig aangegeven. En de kwaliteit van de pizza was top. Pizza was rijkelijk belegd en werd gloeiend heet bezorgd..... Al met al een veel betere ervaring dan een tijdje geleden ...... ga zo doo
18 apr 2022 om 22:15 Totaal niet prima maar ronduit slecht. Hele trage bezorging en saaie pizza's met weinig topping. Shoarma was kip met shoarmakruiden.