PIZZA PRIMA

Recentebeoordeling


3 sterren uit 2070 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizza Prima. Meer weten? Ontdek meer

17 jun 2024 om 21:17 Vanaf het moment dat je de bestelling geplaatst, zie je in de app dat je bestelling onderweg is. Echter, het duurt 90 minuten voordat de bezorger arriveert.
12 jun 2024 om 16:13 Duurde er te lang voordat het eten er was.
10 jun 2024 om 22:02 Bijna 2 uur moeten wachten op 3 pizza’s en een pasta. En dat op een maandagavond. Kwaliteit is zeer matig tot slecht. Hier gaan wij nooit meer bestellen.
3 jun 2024 om 22:49 Snel, vers, lekker! Precies wat de naam zegt: een PRIMA pizza!
28 mei 2024 om 7:03 Pizza met shoarma was koud toen het aan kwam de bezorger had ook geen warmte tas bij hem.
23 mei 2024 om 18:46 Bestel pizza bravo met salami, ananas en oregano, ik krijg pizza met salami, ananas en paprika?
18 mei 2024 om 21:38 bij het afrekenen van de pizza blijkt dat de pizza 4,00 euro duurder te zijn plus dat er nog diverse kosten bij komen terwijl er op de folder staat gratis bezorging best wel jammer, en een pizza was niet meer zo warm niet voor herhaling vatbaar.
14 mei 2024 om 20:02 Pizza Calzone was heerlijk, goed gevuld. Bezorging mooi binnen de beloofde tijd. Ik vind wel de bezorgkosten nogal hoog met bijkomende kosten. Over het geheel ben ik tevreden.
7 mei 2024 om 1:51 Goede pizza, goede prijs vooral met aanbieding op ma en di
6 mei 2024 om 11:20 binnen de genoemde tijd en erg lekker.
25 apr 2024 om 18:41 Het duurde 2 uur voir het kwam. Eten smaakte nasr karton
16 apr 2024 om 22:51 Pizza was prima!