PIZZA PRIMA

PIZZA PRIMA Prima pizza bij Pizza Prima!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 994 beoordelingen
16 dec 2018 om 19:15 Beste lekkere pizza maar wel veel te lang gewacht, om 17 uur besteld om 1830 geleverd
28 nov 2018 om 21:11 Ik bestel al jaren bij Pizza Prima. Doorgaans maken zijn de aller lekkerste pizza's. Maar sinds enkele weken bespeur ik dat de levering te laat is en de pizza's regelmatig koud zijn. Jammer vind ik dat. Vanavond was de pizza ook lauw en minder lekker.
27 nov 2018 om 19:39 Zeer slecht
25 nov 2018 om 2:54 1 uur en 30 minuten gewacht Toen ik belde waar die bleef zei die dat die mijn bestelling van half 6 naar 6 uur had verplaatst? en dat zonder uitleg. Het was lekker alleen jammer dat ik een andere pasta kreeg dan die ik besteld had
23 nov 2018 om 8:26 Meestal vind ik de pizza’s altijd erg lekker maar dit keer heb ik hem niet eens opgegeten. De onderkant was zwart en het vet droop er vanaf. En dat na een uur wachten!
20 nov 2018 om 21:42 Als vaste klant viel de bestelling van vandaag erg tegen. Zo slecht heb ik het nog niet meegemaakt. Het is dat ik ziek op bed lig anders had ik het terug gebracht. Ik ga zeker persoonlijk mijn klacht bij hun indienen zodra ik weer beter ben.
19 nov 2018 om 22:05 Bezorging na een uur en 5 min, top!
18 nov 2018 om 6:43 na 2 uur wachten, 3 keer bellen, loze beloftes wordt koude pizza bezorgd; zonder de extra bestelde toppings. NOOIT MEER
17 nov 2018 om 20:13 Peperoni vergeten maar wel 1,25 voor betaald
16 nov 2018 om 20:29 Bezorgtijd was een uur en drie kwartier.
15 nov 2018 om 19:25 Haast 2 uur op mijn bestelling / pizza en pasta moeten wachten, bolognesesaus was meer tomatensaus met hier en daar een korreltje gehakt. De pasta carbonara was heel korrelig en zonder spekjes. De 1e en laatste keer dat ik hier besteld heb.
10 nov 2018 om 18:17 Pizza prima? Pizza prima nou nee!! na 2 uur moeten wachten! lasage was gwn 1 dikke plakaat pasta met wat tomatensaus en kaas erbovenop, en de pizza was niet gaar! de tonijn was alleen maar te zien met een vergootglas. 1x hier besteld maar echt nooit mee!